Intea har under senaste tiden förstärkt organisationen med fyra nya medarbetare.

img_1292-3

Kjell-Åke Nilsson har tillträtt som fastighetschef med ansvar för koncernens fastighetsförvaltning. Kjell-Åke har en lång erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från Domstolsverket där han under 2009-2016 haft rollen som fastighetschef med ansvar för hyresavtal, hyresbudget samt projekt i tidiga skeden. Han har tidigare varit VD i VätterEsplanaden AB, ett lokalt fastighetsbolag i Huskvarna.

 

bild-ivana-3

Ivana Kraljevic förstärker bolagets ekonomi/analysavdelning. Ivana är redovisningsekonom och har en gedigen bakgrund från finans- och fastighetsbranschen, och kommer närmast från Savills Förvaltning AB där hon varit ansvarig för ett flertal fastighetsbolag med svenska och utländska institutionella ägare. Hon var även ansvarig för kundintegrationen och ekonomisystem samt ledde ett antal utvecklingsprojekt inom rapportering.

 

img_1275-5

Mia Ahmetasevic ansluter till Inteas förvaltnings- och projektavdelning för att arbeta med pågående projekt i bolagets projektportfölj. Mia har under sin studietid praktiserat som projektingenjör på Skanska och Trafikverket, hon läser sitt sista år på Civilingenjörsprogrammet i samhällsbyggnad på Kungliga Tekniska Högskolan.

Mer information samt kontaktuppgifter finns på https://www.intea.se/om/organisation/

 

Om Intea
Intea grundades 2015 och är inriktat på långsiktigt aktivt ägande av samhällsfastigheter och social infrastruktur. Bolaget befinner sig i tillväxtfas och det totala fastighetsinnehav uppgick per september 2016 till cirka 3,6 miljarder kronor. Intea finansieras av långsiktigt svenskt institutionellt kapital.