dsc_0245

Fredagen den 18 november invigdes Digitalt Laborativt Centrum (DLC) vid Högskolan i Halmstad. DLC inhyses i det på Campusområdet centralt placerade Q-huset som Intea förvärvade under våren.

Ambitionen med centret är att möta den digitala utvecklingen och på sikt etablera sig som en regional mötesplats för det digitala samhället. Under ingivningen fick de många besökarna möjligheten att prova på olika aktiviteter ledda av både anställda från Högskolan i Halmstad och externa samarbetspartners. Föreningen av interna och externa aktörer avsåg att visa de mångsidiga verksamhetsmöjligheter DLC har att erbjuda.

Mer information finns på http://hh.se/dlc och även http://hh.se/omhogskolan/aktuellt/nyheter/nyheter/motenmellanteknikochmanniskornardlcinvigdes

 

Om Intea
Intea grundades 2015 och är inriktat på långsiktigt aktivt ägande av samhällsfastigheter och social infrastruktur. Bolaget befinner sig i tillväxtfas och det totala fastighetsinnehavet uppgår per december 2016 till cirka 3,9 miljarder kronor. Intea finansieras av långsiktigt svenskt institutionellt kapital.